This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων  (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411,

                  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.eskamea.gr

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ WATER MARATHON 2 ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗ MOTOR OIL. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Κύριοι της Motor Oil, πίσω από την ευαισθησία του λαού μας για την αναπηρία δε θα μπορέσετε να ξεπλύνετε τα εγκλήματα σας απέναντι στους δολοφονημένους και σακατεμένους εργάτες και τις οικογένειες τους στο κάτεργό σας. Όπως δε μπορείτε να κρύψετε το μεγάλο έγκλημα σας, ως αποκλειστικός προμηθευτής του στρατού και της αεροπορίας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, που είναι υπεύθυνο μόνο τα τελευταία 3 χρόνια για 73.000 δολοφονημένους Παλαιστίνιους στην ισοπεδωμένη Γάζα, εκ των οποίων  πάνω 23.000 ήταν παιδιά. Αυτών που μετέτρεψαν την Γάζα στην περιοχή με το μεγαλύτερο ποσοστό ακρωτηριασμένων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Κύριοι της Εστίας της Ειδικής Αγωγής για παιδιά με νοητική υστέρηση του Ψυχικού και του κατά τα άλλα δημόσιου ΟΑΚΑ, ποία συμπερίληψη βιώνουν τα δολοφονημένα και σακατεμένα παιδιά των εργατών της Motor Oil και της Γάζας, αλλά και των άλλων 5 χωρών που βομβαρδίζει ανελέητα το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ ; Ακόμα κύριοι της Εστίας, ποια συμπερίληψη βιώνουν τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά με νοητική υστέρηση των φτωχών λαϊκών οικογενειών, κλεισμένα στο σπίτι και πολλές φορές μόνα τους ; Παιδιά που πολλές φορές οι γονείς τους δεν έχουν να πληρώσουν τις θεραπείες τους και  για πολλά από αυτά, ενώ έχουν ανοίξει τα σχολεία, το κουδούνι του σχολείου δεν έχει χτυπήσει ακόμη, είτε γιατί δεν υπάρχουν τα αναγκαία και ασφαλή μέσα μεταφοράς για να πάνε στο σχολείο, είτε γιατί δεν υπάρχει το ανάλογο προσωπικό για να τα στηρίξει και αυτό αφορά ιδιαίτερα τα παιδιά με βαριές αναπηρίες. Γονείς που ζουν μια ζωή με την αγωνία για το τι θα απογίνουν τα παιδιά τους όταν εκείνοι κλείσουν τα μάτια τους. Καθώς, δεν υπάρχουν οι αναγκαίες υποδομές (ΣΥΔ, Οικοτροφεία, κτλ) και δεν έχουν τα ανάλογα παχυλά εισοδήματα για να συνεισφέρουν!!! στις πολυτελείς στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, όπως αυτές που διαθέτετε και εσείς. Προβλήματα που βιώνουν οι ανάπηροι και οι οικογένειες τους από τα φτωχά λαϊκά στρώματα στους σύγχρονους Καιάδες που δημιουργούν η πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, αλλά και αυτών της Motor Oil και της κάθε Motor Oil, για να αυγατίζουν τα αιματοβαμμένα κέρδη τους. Πολύ περισσότερο δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιείτε τα παιδιά με νοητική αναπηρία, λίγες μέρες μετά το διπλό φονικό έγκλημα που έγινε στο διυλιστήριο του Χρυσού Χορηγού σας!!!

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ