This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, Τηλ.: 2105221411 www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

www.goneisamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βραδιά Τιμής & αλληλεγγύης

Πέμπτη 2 του Μάρτη στις 8.30μμ στην Αίθουσα της Ομοσπονδίας  Κλωστοϋφαντουργών Ιματισμού και Δέρματος (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος).

            Με την εκδήλωση-μουσική βραδιά, τιμούμε τον Τούρκο αγωνιστή και δραστήριο μέλος της ΣΕΑΑΝ Κουρτ Τζαφέρ και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα θύματα, που επλήγησαν στις γείτονες χώρες από το φονικό σεισμό.

            Ο Κουρτ Τζαφερ που πέθανε απροσδόκητα στη χώρα μας πριν από 3 μήνες, είχε μείνει ανάπηρος από τα βασανιστήρια και την πολυήμερη απεργία πείνας στα Λευκά κελία της Τουρκίας. Αφού διέφυγε, ζούσε σαν πολιτικός πρόσφυγας τα τελευταία 20 χρόνια στην χώρα μας και έπαιρνε δραστήρια μέρος σε όλους τους αγώνες και τις εκδηλώσεις με τα μπλοκ του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος, συντροφιά πάντα με τον σκύλο του «Σύντροφο».

            Στην εκδήλωση-μουσική βραδιά θα πάρουν μέρος φίλοι και συναγωνιστές από την πατρίδα του όπου και θα παίξουν μουσική  μαζί με τα συγκροτήματα της ΣΕΑΑΝ.         

Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει πράγματα για τους σεισμοπαθείς (κουβέρτες, πάνες μωρών/ενηλίκων, σερβιέτες, γάλα σε σκόνη, ορούς, γάζες, επιδέσμους, σαπούνια, μωρομάντηλα κλπ).

 

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

Το ΔΣ του Ενιαίου

 22/02/2023