ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜΕΑ
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜΕΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜΕΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, Αθήνα, 2ος όροφος, τηλ. & φαξ: 210 52 21 411,

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνεργοι ΑΜΕΑ παίρνουμε την υπόθεση της ζωής μας στα δικά μας χέρια.

ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜΕΑ

Συγκροτούμε την επιτροπή ανέργων

τη Τετάρτη 25 Φλεβάρη, ώρα: 6μμ

στα γραφεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Χαλκοκονδύλη 37, 2ο όροφο

Δε το βάζουμε κάτω, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά! Οργανώνουμε των αγώνα για δουλειά για όλους μας με δικαιώματα. Για μέτρα προστασίας των ανέργων ΑΜΕΑ εδώ και τώρα. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο παίρνουμε δύναμη από τον συλλογικό αγώνα για τα δικαιώματά μας.

Δεν ήταν της μοίρας να είμαστε ΑΜΕΑ, να είμαστε άνεργοι. Υπάρχουν αιτίες, υπάρχουν υπεύθυνοι. Υπάρχουν πολλοί που βασανίζονται, άνεργοι, ΑΜΕΑ, εργαζόμενοι από τα φτωχά λαϊκά στρώματα υπάρχουν και αυτοί που εμπορεύονται τις ανάγκες μας και πλουτίζουν από αυτές.  Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και επιχειρηματίες αξιοποιούν την ανεργία για να μας εκβιάζουν, για να γίνουν ακόμα φθηνότεροι οι εργαζόμενοι και εμείς οι άνεργοι να ψάχνουμε δουλειά με πολύ χαμηλές απαιτήσεις.

Για εμάς τους ανάπηρους υπάρχουν και χειρότερα, το σύστημα τους ούτε αυτά τα λίγα που εξασφάλιζε σε άλλες εποχές μπορεί πλέον να εξασφαλίσει. Κοστίζει για αυτούς η εκπαίδευσή μας, γι αυτό μας πετάνε έξω από αυτήν. Δεν μπορούν να βγάλουν τόσα πολλά κέρδη από εμάς σαν εργαζόμενους, για αυτό μας πετάνε έξω από την παραγωγή και μας ρίχνουν στην ανεργία.

Δεν πάει άλλο! Δεν θα αυτοκτονήσουμε, δεν υπάρχουν σωτήρες και μεσσίες. Ξέρουμε ότι κανένας δεν μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία. Μπράτσο με μπράτσο με το αγωνιστικό ριζοσπαστικό αναπηρικό κίνημα την ΣΕΑΑΝ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα παλεύουμε για να επιβάλουμε μια ζωή με δικαιώματα, τη ζωή που μας αξίζει.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 08:13)