ΣΕΜΙΣΕΑ 2014
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΣΕΜΙΣΕΑ 2014

ΣΕΜΙΣΕΑ 2014

Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής

(Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α.)

Χαλκοκονδύλη 13, 104 32 Αθήνα

τηλ./fax:: 2105221411, 6973929817, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

«Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Ιδρύματος που απειλεί με απόλυση εργαζόμενους για τη συνδικαλιστική τους δράση. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της με σκοπό να πάρει τις τελικές αποφάσεις, υπήρξε συγκέντρωση αρκετών φορέων και σωματείων στον προαύλιο χώρο, των οποίων οι εκπρόσωποι ζήτησαν να παρέμβουν.   Η διοίκηση αφού πρώτα με μια προκλητικά επιθετική στάση αρνήθηκε να τους ακούσει, στο τέλος αποχώρησε εξαπολύοντας ύβρεις. Δεν ανακοίνωσε  την απόφασή της όχι μόνο στους συγκεντρωμένους φορείς αλλά ούτε καν στους υπό απόλυση εργαζομένους, δηλώνοντας ότι η απόφαση θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο …τη Δευτέρα.

Οι υπό απόλυση εργαζόμενοι του ιδρύματος είναι άκρως απαραίτητοι λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού σε ένα ίδρυμα με περιστατικά με βαρύ αυτισμό. Ας σημειωθεί ότι είναι εργαζόμενοι με άριστες εκθέσεις από τους αρμόδιους προϊσταμένους για το έργο τους.

Το μόνο τους αμάρτημα είναι ότι διεκδικούν τα δικαιώματα των παιδιών, των γονιών και των συναδέλφων. Ότι μπήκαν μπροστά για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, αφού είναι εδώ και 8 μήνες απλήρωτοι!!!  Οι 2 μάλιστα από τους υποψήφιους για απόλυση είναι εκλεγμένοι συνδικαλιστές (πρόεδρος – αντιπρόεδρος) του ΔΣ των εργαζομένων του Ιδρύματος.

Είναι φανερή η προσπάθεια εκ μέρους της διοίκησης όχι μόνο της υποτίμησης των παροχών προς τους εξυπηρετούμενους στο όνομα της κερδοφορίας αλλά και της τρομοκράτησης των εργαζομένων που παλεύουν μαζικά για τα δίκαια αιτήματά τους.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους και την ετοιμότητά μας να απαντήσουμε αγωνιστικά στα σχέδια της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους!

Απαιτούμε προσλήψεις και όχι απολύσεις!

24/12/2014


Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2015 13:08)