ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, πλατεία Βάθης 210-5221411 www.eskamea.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΕΑΑΝ

Τρίτη 25 Οκτώβρη στις 18:00 στην αίθουσα των γραφείων μας

(Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος)

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ,

Συζητάμε, αποφασίζουμε, αγωνιζόμαστε με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα, παίρνουμε τα μέτρα μας να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί και πιο ικανοί στα πιο δύσκολα που μας ετοιμάζουν. Δε θα αφήσουμε κανενός το σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς τα απαραίτητα. Ορθώνουμε τοίχο προστασίας για τα παιδιά μας, για να μη μείνουν τα σχολεία τους χωρίς θέρμανση, τα ίδια χωρίς θεραπείες.

Όχι δεν προσαρμοζόμαστε! Και ούτε θα πεθάνουμε!

Ασπίδα μας η αλληλεγγύη. Ο δικός τους χειμώνας να γίνει δύσκολος, να παγώσουν από τον φόβο τους οι της κυβέρνησης, της ΕΕ και οι υμνητές των διαφόρων μειγμάτων της αγοράς από τη δύναμη της οργής μας, των αγώνων μας.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες για να συμβάλουμε στην επιτυχία της μεγάλης πανεργατικής απεργίας και τα συλλαλητήρια στις 9 Νοέμβρη.

Στηρίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας για τα μεγάλα προβλήματα της ειδικής αγωγής την Τετάρτη 26 Οκτώβρη στις 6μμ έξω από τη βουλή. Για να περάσουν επιτέλους την πόρτα του σχολείου τους τα 1.000 παιδιά με αναπηρία στην Αττική  που είναι ακόμα στα σπίτια τους.

Κλιμακώνουμε το αγώνα μας για την εξασφάλιση των δωρεάν όλων θεραπειών και δωρεάν όλων των αναγκαίων τεχνολογικών βοηθημάτων για τους ανάπηρους και χρόνιους πάσχοντες, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους με παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 11:30πμ στο Υπουργείο Υγείας.

Προειδοποιούμε, έχει αποδειχθεί με τον πιο δραματικό τρόπο  ότι το σύστημα βλέπει την κρίση σαν ευκαιρία να προωθήσει τα αντιλαϊκά, αντιαναπηρικά του μέτρα. Το βιώσαμε με τα μνημόνια, το πληρώσαμε με την πανδημία, μας ετοιμάζουν ακόμα χειρότερα με τη νέα κρίση, το «τσουνάμι» της ακρίβειας και τον πόλεμο.

Όμως η πείρα λέει και κάτι ακόμα ότι με τους αγώνες μας πολλά από τα μέτρα τους έμειναν στα χαρτιά.

Τώρα με τους αγώνες μας μπορούμε να τους τα φέρουμε τούμπα.

Στα πιο δύσκολα μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί και να τα καταφέρουμε.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ                                          Αθήνα. 21/10/22