ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, 210-5221411 www.eskamea.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΦΛΕΒΑΡΗΣ-ΜΑΗΣ 2023

Ο αγώνας μας ενάντια στη βάρβαρη, αντιλαϊκή, αντιαναπηρική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα, χωρίς τα αναγκαία μέσα, τα «όπλα» του αγώνα, τις υποδομές, δηλαδή χώρους για συγκεντρώσεις, συνεδριάσεις, μέσα επικοινωνίας, τηλέφωνα, site, εκτυπωτικά για ανακοινώσεις κτλ.

Η οικονομική ενίσχυση της ΣΕΑΑΝ, για την στήριξη του αγώνα για τα δικαιώματα των αναπήρων, χρονίως πασχόντων, των παιδιών μας, των οικογενειών μας, για δημόσια και δωρεάν Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία, Ειδική Αγωγή, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.       

Το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα, η ΣΕΑΑΝ και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων, δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ κρατική επιχορήγηση και βεβαίως δεν έχουμε και χορηγούς και ούτε και θέλουμε.

            Για μας χορηγοί, στήριγμα είναι οι ανάπηροι, οι χρονίως πάσχοντες των φτωχών λαϊκών οικογενειών, οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών με αναπηρία, που με αξιοπρέπεια αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Όλοι αυτοί, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, που βρισκόμαστε καθημερινά στους ίδιους δρόμους του αγώνα και που με την συνεισφορά τους από το υστέρημα τους, αναγνωρίζουν ότι στηρίζουν και το δικό τους αγώνα, αλλά και τον συνεπή αγωνιστικό, ριζοσπαστικό πόλο στο αναπηρικό κίνημα, που με τη δράση του αποδεικνύει καθημερινά με ποιον είναι.     

Πέρα από το ότι θέλουμε να βελτιώσουμε τα μέσα επικοινωνίας με τους ανάπηρους και τις οικογένειες τους (εκτυπώσεις, αναβάθμιση ιστοσελίδων).

Η λαχειοφόρος βρίσκετε ήδη σε εξέλιξη, η τιμή του λαχνού είναι 2 ευρώ, με πρώτο δώρο Ένα εξαήμερο ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη για δυο άτομα αξίας 700€. Δεύτερο δώρο Ένας φορητός Υπολογιστής (Laptop). Τρίτο δώρο μία Δώρο-επιταγή αξίας 100€ από Σούπερ Μάρκετ και τέταρτο δώρο μια Δώρο-επιταγή αξίας 100€ από Σούπες Μάρκετ.

Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα γίνει σε ειδική συμβολική εκδήλωση της Γραμματείας της ΣΕΑΑΝ.

 Λαχνούς και μπλοκάκια μπορούν να προμηθευτούν όσοι θέλουν από τους υπεύθυνους της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων AMEA Αττικής και Νήσων και από τα γραφεία μας, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία.

            Καλούμε τους φίλους της ΣΕΑΑΝ και τα μέλη του Ενιαίου να ξεπεράσουν δυσκολίες και αναστολές και με το μπλοκάκι των λαχνών στο χέρι, την πρόσκληση για την εκδήλωση, το κουπόνι της ενίσχυσης, να απευθυνθούν με εμπιστοσύνη στους συναδέλφους που βασανίζονται, στους απλούς ανθρώπους του λαού, στα συνδικάτα, στους φορείς του κινήματος, για την ενίσχυση του κοινού αγώνα.

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΣΕΑΑΝ,

ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Πληρ.: 2105221411 (Γραφεία Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.