ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ:2105221411, www.goneisamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Καλούμε κάθε ανάπηρο, χρόνιο πάσχοντα, γονέα και κηδεμόνα την Πέμπτη 26 Γενάρη στις 9 πμ στον ΔΕΔΔΗΕ (Λ. Γαλατσίου 3) για την επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια με ανάπηρο παιδί.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων, αφού με τις πολιτικές που εφαρμόζουν αναγκάζει τον λαό μας να ζει στην φτώχια και στην εξαθλίωση, να ζει μέσα στα σκοτάδια.   

Κυβέρνηση και όμιλοι της ενέργειας είναι προκλητικοί! Θέλουν να μας συνηθίσουν ότι οι οικογένειες μας θα παγώσουν μπροστά στον χειμώνα. Γι αυτό η συζήτηση περί επιδότησης της μείωσης καταναλώσεων, να ντυνόμαστε καλύτερα και μέσα στο σπίτι και με όλα αυτά να θέλουν να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα.

Το αγωνιστικό αναπηρικό και γονεϊκό κίνημα από την πρώτη στιγμή πρωτοστάτησε στους αγώνες ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια. Προειδοποιήσαμε να μην υπάρξει διακοπή ρεύματος σε κανέναν ανάπηρο, σε κανένα λαϊκό σπίτι.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΕΠΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ!

 

Η γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

Το ΔΣ του Ενιαίου