ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η οργή μόνο αν εκφραστεί σε οργανωμένο αγώνα μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Σήμερα Τετάρτη 12μ.μ. πραγματοποιούμε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν» για την απαράδεκτη και εγκληματική απόφαση, με βάση τις κατευθύνσεις του υπουργείου, να μην γίνονται εγχειρήσεις που χρειάζονται ακριβά υλικά (όπως είναι ογκολογικά ορθοπεδικά περιστατικά,) για να πιαστούν οι (οικονομικοί στόχοι.)!!

Οικονομικοί στόχοι, που σημαίνουν βάσανα ακόμα και ο θάνατος για κάποιους ενώ για άλλους σημαίνει αύξηση κερδών.

Αυτή είναι η ζούγκλα του καπιταλισμού που πρέπει να την τσακίσουμε εμείς οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι υγειονομικοί που σεβόμαστε τον εαυτό μας μαζί με τους ασθενείς μας.

Απαιτούμε.

Εδώ και τώρα να δοθούν όλες οι απαραίτητες πιστώσεις για να γίνουν τα  χειρουργεία που χρειάζονται ακριβά υλικά σε σοβαρά πάσχοντες ασθενείς. Είναι δικαίωμά τους και για το κράτος υποχρέωση να το καλύψει.

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και πρόνοια με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στους ευαίσθητους αυτούς κοινωνικούς τομείς.

Γενναία χρηματοδότηση του νοσοκομείου «Αττικόν» με βάση τις ανάγκες ανάπτυξής του.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων που είναι απαραίτητες.

Να σταματήσουν οι ασθενείς να πληρώνουν  με οιονδήποτε τρόπο στα πρωινά ή απογευματινά ιατρεία, για εξετάσεις ή θεραπείες και για την νοσηλεία τους, ανεξάρτητα αν είναι εργαζόμενοι ή άνεργοι, ασφαλισμένοι ή ανασφάλιστοι, Έλληνες ή μετανάστες.

Όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η του Νοέμβρη στις 12Μ.Μ. στο σύνταγμα

 

ΠΑΜΕ Υγείας και Πρόνοιας

Ενιαίος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και νήσων.

Συντονιστική επιτροπή αγώνα αναπήρων, Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 23 Οκτώβριος 2014 09:58)