ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, τηλ.: 2105221411, e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Με εντολή  του αντιδημάρχου Κορομάτζου Βασίλειου, αρμόδιο για τους κοινόχρηστους χώρους  του δήμου της Αθήνας ΔΕ δίνεται άδεια για εκδήλωση στο Σύνταγμα της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου για τις 3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

Η εκδήλωση –κινητοποίηση θα γίνει κανονικά!

Το Σάββατο 11πμ οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες με τις οικογένειές τους θα διαδηλώσουν μαχητικά για να μπει τέρμα στην εξαθλίωσή τους, στην εμπορευματοποίηση των αναγκών τους!

Για μέτρα προστασίας από την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, να μην παγώσουμε μέσα στον χειμώνα, να μη μείνει ανάπηρος, χρόνιος πάσχοντας χωρίς τις αναγκαίες θεραπείες επειδή δεν έχει να πληρώσει.

Για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα.

Για να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον νόμο-λαιμητόμο για την υγεία.

Η δημοτική αρχή αντί να ανησυχεί ότι θα διασαλευτεί η εορταστική αγορά, να ανησυχήσει επιτέλους και να πάρει μέτρα να προστατευτούν τα παιδιά μας στα ειδικά σχολεία του δήμου που είναι τα πιο επικίνδυνα και ακατάλληλα και κινδυνεύουν να παγώσουν μπροστά στον χειμώνα.

 

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

Το ΔΣ του Ενιαίου

Αθήνα, 29/11/22