ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ
Αρχική Ανακοινώσεις ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ

ΕΝΙΑΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, τηλ. και  φαξ: 210 52 21 411, e – mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   www.goneisamea.gr

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Έκτακτη Γενική συνέλευση του Συλλόγου μας!

Πέμπτη 19 Ιούνη, 19:30 μ. μ. Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος.

 

Περνάμε δύσκολα, ζοριζόμαστε πλέον όλοι, μας ετοιμάζουν πολύ χειρότερα.

Μανάδες, πατεράδες, συγγενείς των ΑΜΕΑ ξεσηκωθείτε, θέλουν να δουλεύουμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι και τα παιδιά μας στο καιάδα.

 

Κανένας μόνος του μέσα στη θύελλα, όλοι μαζί είμαστε δυνατοί, δυναμώνουμε τον σύλλογο μας!!!

 

Με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον ΕΟΠΥΥ ουσιαστικά κόβουν φάρμακα, θεραπείες, υλικά, τεχνικά βοηθήματα, μας αναγκάζουν να τα πληρώνουμε ή ακόμα και να διακόπτουμε τις θεραπείες όταν δεν έχουμε να πληρώσουμε βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας. Την ίδια στιγμή καθυστερούν τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα με απώτερο στόχο την οριστική κατάργησή τους με την επιβολή εισοδηματικών κριτηρίων ενώ η φοροληστεία και το χαράτσωμα εντείνεται. Παράλληλα τα σφαγεία των ΚΕΠΑ συνεχίζονται και με την εφαρμογή του ΚΕΒΑ πετσοκόβουν ποσοστά αναπηρίας κόβοντας επιδόματα και  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η κατάσταση στα ιδρύματα πρόνοιας και ειδικής αγωγής είναι τραγική λόγω της υποχρηματοδότησης και των συγχωνεύσεων και ταυτόχρονα μας καλούν να πληρώνουμε τροφεία και όταν δεν έχουμε διώχνουν τα παιδιά μας από τα σχολεία. Ενώ με την νέα σχολική χρονιά και νέα κέντρα επιβάλλουν τροφεία(όπως το Θεοτόκος) και κάποια άλλα είναι αμφίβολο αν θα ανοίξουν, όπως το Σικιαρίδειο που λίγες μέρες πριν να κλείσει απέλυσε πάνω από 15 εργαζόμενους.

 

Σε όλα αυτά η μόνη απάντηση είναι ο συλλογικός, οργανωμένος αγώνας σε αγωνιστική συμπαράταξη με το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα και την ΣΕΑΑΝ και την κοινωνική συμμαχία των φτωχών λαϊκών στρωμάτων!

 

Συζητάμε και σχεδιάζουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα, με πλατιά συσπείρωση!!!

 

Στηρίζουμε τον αγώνα μας έμπρακτα, με την συμμετοχή στο ανώτερο όργανο του Συλλόγου μας που είναι η Γενική Συνέλευση αλλά και στις κινητοποιήσεις που οργανώνει ο Σύλλογος και η ΣΕΑΑΝ.

 

Τέλος συνάδελφοι και συναδέλφισσες  σας καλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στην ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου και της ΣΕΑΑΝ καταβάλλοντας τις συνδρομές σας, προσερχόμενοι στα γραφεία μετά από συνεννόηση με την Γραμματέα ή τα μέλη του ΔΣ ή καταθέτοντας στο λογαριασμό του Συλλόγου:129/596973-55. Ακόμα νομίζουμε ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στην επιτυχία της Λαχειοφόρου Αγοράς της ΣΕΑΑΝ διακινώντας μπλοκ λαχνών ή αγοράζοντας λαχνούς κατά τον ίδιο τρόπο. Γιατί αγώνας χωρίς τα ανάλογα μέσα δεν μπορεί να οργανωθεί!!!

 

 

 

Το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                                           Ο γραμματέας

Σαριδάκη Σοφία                                     Λαλαδάκης Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 21 Ιούλιος 2012 08:17)