Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, 210-5221411 www.eskamea.gr,eskamea@otenet.gr

Τα μέλη της Γραμματείας της ΣΕΑΑΝ συγκλονισμένα πληροφορήθηκαν τον απρόσμενο θάνατο του συναγωνιστή Σταύρου Λίτσα, πρόεδρου του Συνδικάτου Οικοδόμων, μέλους της Διοίκησης της Ομοσπονδίας του Κλάδου και στελέχους του ΠΑΜΕ. Σεμνού, αταλάντευτου αγωνιστή για τα δίκαια της τάξης του, του λαού μας, στον αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στην πάλη για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς φτώχεια, ανεργία και πολέμους.

Η ΣΕΑΑΝ, το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα, είχε πολλές φορές τη στήριξη στη δράση της από το συναγωνιστή Σταύρο και το Συνδικάτο Οικοδόμων. Ο Σταύρος θα είναι παρών στους αγώνες του αύριο.

Τιμή στον Σταύρο, θα είναι η ακόμα πιο αποτελεσματική δράση, για να πυκνώσουν ακόμα πιο πολύ οι γραμμές του αγώνα ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, για να θριαμβέψει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύντροφό του και στα μέλη του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Αντιπροσωπεία της ΣΕΑΑΝ θα παρευρεθεί στην πολιτική κηδεία του συναγωνιστή Σταύρου την Τρίτη, στις 15.00, στο κοιμητήριο Ελευσίνας.

Γραμματεία ΣΕΑΑΝ

Αθήνα, 26/03/2018