This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, 6977325257,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.eskamea.gr, www.goneisamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το νέο ΕΣΥ και η εμπορευματοποίηση της υγείας κίνδυνος – θάνατος

Δευτέρα 8 του Απρίλη, στις 17:30, στο Υπουργείο Εμπορίας της Υγείας, ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες και κηδεμόνες, διαδηλώνουμε για την υγεία μας για την ζωή μας.

Η υποθεραπεία, η υπομετάγγιση των χρονίων πασχόντων και των παιδιών με μεσογειακή αναιμία, οι λίστες του τρόμου για ένα ραντεβού για εξέταση ή για ένα χειρουργείο, τα απογευματινά ιδιωτικά ιατρεία και χειρουργεία, η υποχρηματοδότηση και οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, η βασική αιτία που ρίχνει το προσδόκιμο ζωής την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, αυξάνει τη νοσηρότητα, καταβαραθρώνει την ποιότητα ζωής, τσακίζει τις οικογένειές μας. Προκαλούν λέγοντας ότι δεν έχουν λεφτά, λένε ψέματα! Έχουμε πληρώσει και έχουμε ξαναπληρώσει με τους φόρους άμεσους και έμμεσους με τους ειδικούς και τοπικούς, τα δημοτικά τέλη με εισφορές για την υγεία, το 85% των εσόδων του κράτους είναι από αυτά που πληρώνουν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες. Να φορολογήσουν επιτέλους τους μεγάλους επιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, που έχουν το σύνολο του πλούτου, να σταματήσουν να χαρίζουν δισεκατομμύρια στο όνομα της ανάπτυξης στους διάφορους επενδυτές, στους εργολάβους, τις ΠΑΕ και τις τράπεζες. Την ίδια στιγμή βρίσκουν τα πολλά δισεκατομμύρια για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ για να στέλνουμε καράβια στην Ερυθρά Θάλασσα και στα παράλια της Λιβύης και του Λιβάνου. Συντηρούν ολόκληρη μονάδα με πάτριοτ στην Σαουδική Αραβία και ετοιμάζονται να στείλουν πολεμικά στον Ινδικό Ωκεανό και στην Μαύρη Θάλασσα.  

Ως εδώ και μη παρέκει! Δεν υπάρχουν ατομικές λύσεις. Η μοιρολατρία, ο συμβιβασμός είναι καταστροφή. Στον οργανωμένο, συντονισμένο αγώνα η μόνη διέξοδος! Οι ζωές μας δεν θα γίνουν το λελογισμένο ρίσκο, ούτε θα γίνουν οι παράπλευρες απώλειες του κυνηγητού του κέρδους. Οργανώνουμε συνεδριάσεις στους συλλόγους μας, συνελεύσεις, συσκέψεις ΔΣ στα ειδικά σχολεία, στα ιδρύματα. Καλούμε κάθε σύλλογο αναπήρων και χρονίων πασχόντων με ευθύνη απέναντι στα μέλη τους να πάρουν απόφαση συμμετοχής στην κινητοποίηση. Στηρίζουμε ολόπλευρα και δίνει ώθηση στον αγώνα μας την πλατιά σύσκεψη της Γραμματείας χρονίως πασχόντων της ΣΕΑΑΝ την Τετάρτη 27 του Μάρτη στις 18:30, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Αλεξάνδρας.

Μας τσακίζουν την ζωή, ας τους πνίξει η οργή μας! Δεν θα αυτοκτονήσουμε, δεν θα σερνόμαστε στον βούρκο και να αρκούμαστε με αυτό που θα μας πετάξουν, ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες, όλοι στον αγώνα θα νικήσουμε!

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

Το ΔΣ του Ενιαίου

22/03/2024